14.3.07

Viimeinen paneeli

Tulin juuri paikallislehden vaalipaneelista. Siinä käsiteltiin aika suurelta osin paikallisia asioita. Ehdokasjoukko oli yhtä lukuunottamatta Vammalan valtuutettuja ja sillä joukolla olemme tottuneet etsimään yhteistä näkemystä mahdollisuuksien mukaan. Mielestäni keskustelussa ei välillemme syntynyt suuria eroja. Monet kysymykset olivat sellaisia, että niihin oli mahdoton sanoa kyllä tai ei. Mielestäni todella monella asialla on puolensa ja puolensa. En vastaa kahdella värillä, kyllä ja ei, siksi, että pelkäisin antaa yksiselitteistä vastausta.

Ajatellaan vaikka omarantaisten tonttien kaavoittamista. Pyrkisin siihen, että taajaman läheisyydessä rannan käyttömahdollisuus jää kakille asukkaille. Taajaman ulkopuolella asuisin todella mielelläni itse veden äärellä - ottaen silti luonnon huomioon.

Tänään oli muulta osin vähän välipäivä. Pojat olivat edelleen toipilaina kotosalla. Omakin olo oli sellainen, että varminta löysätä hiukan päivä välissä. Siivoilin vähän ja tutkailin sähköposteja.

Huomenna olen paikallisradiossamme Mantassa kahdentoista jälkeen tunnin verran jutustelemassa. Sitten matkustetaan taas Tampereelle. Löydät minut Keskustorilta 13.30 ja 17.30 välillä.

No comments: