17.3.07

Vaalityö on päätöksessä

Työ on nyt tehty. Olo on iloinen ja tyytyväinen riippumatta siitä, mikä on tulos. Tilanne olisi aivan toinen, elleivät ystäväni olisi monella tavoin innostuneet tukemaan kampanjaa. Moneen kertaan olen kokenut hämmentävänä sen luottamuksen, jota olen saanut kokea tukijoukoilta, viestiä lähettäneiltä tuntemattomilta minut vaalikoneelta löytäneiltä, ihmisiltä toreilla ja monilta ystäviltä. Kiitos kaikille teille!

Vammalan torilla kävi tänään noin 150 kahvittelijaa. Kampanjapäällikköni leipomat herkulliset pullat tekivät kauppansa. Tampereella oli vähän hiljaisempaa. Kävin toimimassa rautatieaseman vitriiniin pariskunnalla kätilönä. Nyt on tiukkapiporouvan sylissä vauva. "Toivottavasti pieniin päin taas 2011."

Tänään oli kylmä ja pitkästä aikaa lauantaisauna tuntui hyvältä. Huomenna on lepopäivä ja illalla seurataan tuloksia. Vielä ei jännitä. Kummipoika soitti tänään ja kysyi, miksi heidän kylällään ei ole minun kuvaani. Lapset ovat ihmetelleet, miksi Marjon kuvia on Vammalassa niin paljon.

No comments: