2.3.07

Toriviisautta tarjolla

Tie Punkalaitumen kautta Urjalaan oli liukas. Selvisin perille ja ihme - Urjalassa oli valtavasti väkeä. Toriparlamentin mukaan kansaa on yleensäkin, mutta nyt eri puolueiden ehdokkaat olivat osuneet yhtäaikaa paikalle. Torilla on muuten hauska lyöttäytyä juttusille etenkin vanhempien miehenkilöiden kanssa. Normaalisti se olisi vähän väkinäistä, mutta vaalikarkkien ja esitteiden kanssa pääsee kuuntelemaan mielenkiintoisia juttuja. Vaalikoneet tuovat muuten näihin torihetkiin sellaisia, jotka haluavat tavata ykköseksi rankatun ehdokkaansa.

Lempäälässä ja Vesilahdella oli vähän vähemmän juttuseuraa. Hakametsän Halpahallissakaan ei sattunut juuri olemaan vilkkain hetki, mutta Tampereen rokkipappi Tarvo Laakson musisointi virvoitti vaaliväsymyksen keskellä. Huomenna Tampereelle Vapriikkiin, jossa aukeaa poliittisten aamukahvien jälkeen näyttely Piiasta päättäjäksi.

Ilonaiheita: hyvä ropposellinen muikkuja, puhelu ystävän kanssa, uskova mummu torilla, väsymyksen keskellä tunne, että tekee juuri sitä, mitä nyt pitääkin.

No comments: