25.11.07

Harmautta

Räntäinen, harmaa sunnuntai - mutta lepopäivä ja kotona.

Eilen oli puoluevaltuusto Helsingissä ja perjantaina vapaaehtoisen maanpuolustuksen neuvottelukunta. Nykyisen neuvottelukunnan toimikausi päättyi käytännössä tähän. Oman alansa asiantuntijoiden esitysten ja työn seuraaminen on herättänyt kunnioitusta. Puoluevaltuustossa oli mielenkiintoisia puheenvuoroja, jotka saivat tosin vastuun painamaan harteilla. Toivottavasti tulee sekin kokous, jossa hyvän toimintasuunnitelman jälkeen voidaan kiittää hyvästä toiminnasta. Jos se on kiinni kaksivuotiskaudelle valitusta puoluesihteeristämme Sari Essayah'ista, näin varmaan käy!

Tänään nautin kahden ottelun verran 11-12-vuotiaiden taitavasta salibandysta. Edessä vielä srk:n nuorten aikuisten toteuttama Suomalainen messu. Suoraan sanottuna uusi työviikko tuntuu tulevan liian nopeasti tällä kertaa vastaan.

1 comment:

ml said...

Olipa sinulla, Marjo, hyvä avaus tulevalle viikolle. Niin on ollut minullakin: meillä Ikaalisissa on ollut koko viikonlopun raamattuluentosarja Matka halki Raamatun, luennoitsijoina Timo Junkkaala ja Jukka Norvanto. Erittäin virkistävä viikonloppu ja päteviä luennoitsijoita. Kyllä koko Suomen kansan olis hyvä saada nauttia jotain tällaista; Jeesus saisi tulla rakkaammaksi ja läheisemmäksi meille suomalaisille. Siunausta, Marjo, ja muistetaan kaikkien harhaopettajien ja muiden viettelijöiden keskellä pitää kiinni Jeesuksesta, niin meidän lopulta käy hyvin.

Marko Laitila
Ikaalinen