28.2.07

Kultaa ja pronssia

Tänään: Lapsilla hiihtokilpailut koulussa eli suksineen matkaan kaikki kolme. Kuulin aamulla, että pääsenTampereen teknillisen yliopiston vaalipaneeliin. Ensin Ikaalisiin Mouhijärven kautta, jonne vein vaalijulisteita. Ikaalisten torilla muutama mukava juttuhetki. Kyröskoskella Immosen Anna-Kaisan vaalikahvilassa virkistäytyminen ja sitten Tampereelle. Paneeli meni mielestäni hyvin, mutta esitteiden tyrkyttämisestä en pidä. Haluaisin mieluummin kohdata ihmisen kuin työntää paperia käteen.

Kotona odotti yksi nimipäiväsankari, joka oli saanut kultamitalin, toinen, jolla pronssimitali ja yksi, joka piti viedä kaverisynttäreille. Puolisen tuntia kotona. Päivän postit ja lounas klo 17.45. Kaksi lasta salibandyharjoituksiin ja yhdessä mieheni kanssa Vammalan vaalijulisteet telineisiin. Sitten yksi synttäreiltä ja kaksi harjoituksista. Kaupasta nimpparikarkit. Lapset kotiin valmistautumaan yöpuulle.

Haimme vielä kaksi julistetaulua ja tankkasimme auton huomista vaaliajelua varten. Kotona lasten kanssa iltarukous, yösuukot ja tietsikan kautta nukkumaan.

No comments: