9.8.07

Onnea matkaan Annika

Tänään uutisoidaan, että ex-puoluesihteerimme loikkasi Kokoomukseen. Loikkasi, koska hänen mielestään KD junnaa paikallaan pohtimassa arvojen kristillisyyttä eikä tee varsinaista politiikkaa. Kyseenalaistan tämän perustelun jo pelkästään oman avustajan tehtäväni valossa. Puheenjohtajan avustajana en työkseni määrittele arvoja ja pohdi uskonnollisia kysymyksiä vaan valmistelen valtiopäivätoimia ja teen päivän politiikkaan liittyvää selvitystyötä.

Välillä on vaikea jaksaa pienessä puolueessa varsinkin, kun kyseessä on KD, jonka kannattajalle ei ole luvassa mediaseksikästä leimaa. Kokoomus näyttää monen mielestä paljon paremmalta vaikka naistenlehtien haastatteluissa. Suoraan sanottuna en usko, että meillä on suurten puolueiden joukkoon asiaa ellemme muutu hajuttomiksi ja mauttomiksi. Ja sitten onkin jo sama mihin joukkoon liitytään.

Kokoomuksella on ennenkin ollut käyttöä KD:ssa kouliintuneille poliitikoille. Toivotan Annikalle onnea jatkoon. Hän on osaava nainen. Parempi kuva olisi jäänyt, jos siirtyminen toiseen puolueeseen olisi tapahtunut vähemmällä "oman pesän" kritiikillä.

1 comment:

ml said...

Minäkin kuulin tänä aamuna uutisissa Annikan loikkauksesta. Täytyy sanoa, että vaikka jollakin lailla eduskuntavaalien jälkeen hajulla olinkin, niin oli tämä silti aika yllätys. Marjo, kiitos blogista ja nähdään huomenna Kihniössä. Voimia.

Marko Laitila
Ikaalinen