11.10.07

Parempia uutisia Jungnerilta

Jotkut haluavat sauvakävelylenkillään nauttia luonnon äänistä. Minusta on paljon mukavampaa laittaa laput korviin ja kuunnella hyvää musiikkia, joka rytmittää kulkua. En ole kuitenkaan mikään tekninen ihminen ja "ämppärin"
kappalevalikoiman vaihto tuntuu edelleen vaikealta, vaikka mieheni sen on näyttänyt. Lapsetkin osaavat, mutta äiti ei.

Sama juttu television kanssa. Digiboxi tuli jo kauan sitten ja osaan kyllä vaihtaa kanavaa, mutta siihen se sitten jääkin. Jos pojat ovat pelanneet sillä toisella boxillaan, en tiedä, mistä pitäisi painaa. Itse asiassa nyt olisi ollut hyvä vaihe luopua televisiosta, jonka pääasiallinen visio on istuttaa perhe sohvalle aivottomuuden tilaan koko illaksi. Sitä paitsi - on raivostuttavaa, kun tekstitykset viipyvät kanavanvaihdon jälkeen ja signaali vaihtelee tai puuttuu yhden illan aikana miten sattuu.

Aika moni on TV-luvastaan ja oletettavasti katselusta luopunutkin. Luku - 26 000 -oli YLE:nkin haarukoinnin yläpäässä. Katsojille tästä on onneksi ilmeisesti vain hyötyä. Nyt on luvattu panostaa sisältöön. Eilisessä Hesarissa Mikael Jungner lupasi jopa "parempia uutisia", jotta televisioluvasta luopuneet saataisiin takaisin.

1 comment:

ml said...

Jungner vaikuttaa kyllä ihan symppikseltä mieheltä. Valitettavasti luulen, että nämä "paremmat uutiset" eivät ole yksin hänen päätettävissään. Itselläkin television katselu jää kyllä minimiin, mutta kumminkin sen verran tykkään urheilua ja visailuja katsella, että kyllähän se digiboxi hyvä on olla olemassa. Eihän sieltä televisiosta nyt pelkkää puuta heinää tule, tuleehan sieltä paljon asiaohjelmiakin.