13.10.07

Lunta odotellessa

Vielä muutama vähän pakkasesta nuukahtanut auringonkukka riitti maljakkoon. Jospa ensi kesänä jakaisimme kasvattaa taimia niin, että tienreunaan riittäisi iloa ohikulkijoille. Yritimme kerran ripottelemalla simeniä sinne tänne, mutta nälkäiset tipuset poimivat ne parempiin suihin. Nyt odotan jo lunta, runsasta pitkää lumitalvea ja hiihtokelejä.

Koululiikunnan kurjimpia hetkiä olivat päivät, joina sukset piti raahata kouluun Kiireessä ladulle ja hikisenä tunnille, ei yhtään lisännyt innostusta. Helsinkiin muuttaessamme huomasimme sisareni kanssa kumpikin iloita siitä, että ei enää hiihtoa. Nyt se on taas mukavaa. Viime lauantain KD-kuntaparlamentissa ei ollutkaan muuta vikaa kuin se, että muu perhe pääsi sillä välin hiihtoputkeen Jämille.

1 comment:

ml said...

Tervehdys taas Marjo! Minä en ole moneen talveen ollut suksilla ja tuskin tänäkään talvena. Itse nauttisin paljon mieluummin esimerkiksi keilailusta, mutta Kylpylän keilaradat on vähän remontissa ja ei ole takeita siitä, että ne olis kunnossa jos sinne menis. Että ottaa päähän. Tässä valmistaudutaan piirin syyskokoukseen täällä Ikaalisissa Säästöpankin kokoustiloissa.