25.10.08

Vaativa pesti luvassa

Tarjosimme Vammalan torilla KD:n 50-vuotiskahvit Mailan ihanien munkkien ja Hannan herkullisten pullien kera. Kiitos kaikille talkoolaisille ja ehdokkaillemme, jotka Vammalassa ja kautta Suomen tänään ahkeroivat vaalien merkeissä.

Torikeskustelut ovat aina mielenkiintoisia. Tampereella oli tässä kuussa lääkeyrityksen hyväntekeväisyystempauksena jutteluvirasto, jonka tarkoituksena oli tarjota juttuseuraa yksinäisille. Sellainen työ olisi hauskaa. Jos saisi tehdä vielä ihmiset hyvälle mielelle tarjoamalla kahvia ja jutustella niitä näitä.

Vakavasti puhuen meillä uudessa Sastamalassa on edessä vaativa valtuustokausi - riippumatta siitä, keitä valitaan. On osattava katsoa koko kunnan etua ja jaksettava tutustua kuntalaisten tilanteeseen eri puolilla kaupunkia. Tätä on vaatinut jo yhdistyminen Suodenniemen kanssa, mutta alueen laajetessa haaste on vielä vaativampi. Toivon, etteivät kuntalaiset millään kulmalla passivoidu pessimisteinä vaan ovat opitimisteina aktiivisia uusien valtuutettujen suuntaan.

No comments: