14.4.09

Kohti puoluekokousta

Lehdet ovat heränneet kirjoittamaan ja kyselemään tulossa olevasta puoluekokouksestamme. Elokuiset puheenjohtajavalinnat ovat erityisen mielenkiinnon kohteena.

Olen saanut olla varapuheenjohtajana pian kaksi vuotta. Tähän jaksoon osui vähän harmillisesti käräjäoikeusharjoitteluni, joka verotti mahdollisuuksia aktiiviseen puoluetyöhön. Siitä huolimatta olen saanut olla mielenkiintoisessa tehtävässä monessa mieleenpainuvassa tilanteessa kannustamassa KD-väkeä aktiiviseen vastuunkantoon.

Olemme kaikki kolme varapuheenjohtajaa Peter, Asmo ja minä, olleet ei-kansanedustajia. Se on ollut toisaalta huono asia, sillä me emme ole median näkökulmasta kiinnostavia. Toisaalta sekin olisi huono, jos kaikki kärkipaikat olisivat samoilla - kansanedustajilla.

En ole mukana varapuheenjohtajavaalissa elokuussa. Toivon, että paikalleni löytyy henkilö, joka ehtii ja jaksaa olla läsnä kokouksissa, kiertää innostamassa väkeä kentällä ja jolla on tuoreita ideoita puolueen hyvien ohjelmien ja periaatteiden toteuttamiseksi ja esiintuomiseksi.

Jo tässä vaiheessa tehtävän vielä ollessa kalkkiviivoilla, haluan kiittää kaikkia teitä, jotka olette rohkaisseet ja koulineet ja omalla esimerkillänne osoittaneet, kuinka vastuuta kannetaan uskollisesti - pienillä ja isoilla paikoilla.

No comments: