9.6.08

Kunniakierroksella

Vammalassa juostiin ja käveltiin tänään Kunniakierros-tapahtuma, jolla kerätään rahaa nuorisourheilun tukemiseen. Jaksoin aika monta kierrosta osin hölkäten, osin kävellen. Kävelylle oli hyvä perustelu - Sari E oli yksi sponsoreistani. Kiitos kaikille tukijoille!

Vähän jäi kierroksia vielä uupumaan. Olen kaupunginhallituksen kokouksissa puheoikeudella ja koko hallitus oli haastettu mukaan. Muut kokoustivat ja minä yritin juosta muidenkin puolesta. Ainakin puheenjohtajan ja nuorisovaltuutetun kierros jäivät uupumaan. Onneksi muutkin olivat silti tärkeinä taloudellisina tukijoina ihan omilla listoillaan.

Tänään oli lehdissä taas hurjia lukuja varusmiespalvelun keskeyttämisistä. Ei kestä fysiikka, ei kestä pää. Mielestäni yksi syy on siinä, että olemme lakanneet arvostamasta kurinalaisuutta. Kurinalaisuus ei tarkoita simputtamista eikä rakkaudellisen koti- ja koulukasvatuksen unohtamista. Luulen, että me 60-luvun loppupuolella syntyneet olemme ensimmäisiä tässä helpotetun elämänasenteen linjassa. Minäkin ehdin olla kultaisella 60-luvulla kolme kuukautta.

No comments: